Wil je meedoen aan de Profielwerkstukkenwedstrijd? Leuk!

De beste drie profielwerkstukken ontvangen een geldbedrag van € 3.000,- (winnaar), € 2.000,- (2e plek) en € 1.000,- (3e plek). Mocht je met meerdere personen deelnemen, dan moet je dit bedrag delen.

Hieronder staat aangegeven wat je moet doen om mee te doen en kans te maken op het winnen van een geldprijs.

1. Check of je voldoet aan de voorwaarden.

2. Vul het aanmeldformulier in.

In dit formulier vragen we je om de volgende velden in te vullen:

  • Je voornaam, achternaam, school, niveau en leerjaar
  • Een telefoonnummer en emailadres waarop je bereikbaar bent. Neem je als team deel, dan volstaat het om de contactgegevens van één contactpersoon door te geven.
  • De naam en het emailadres van je docent / begeleider

Wij gebruiken deze gegevens alleen voor correspondentie rondom de Profielwerkstukkenwedstrijd en bijeenkomsten die wellicht interessant zijn. Na ontvangst van de aanmelding ontvang je een automatische bevestiging.

3. Maak gebruik van het bonusprogramma!

Heb je bij het schrijven van je profielwerkstuk (september 2019 t/m maart 2020) hulp nodig bij het leggen van contacten of wil je iets meer weten? Wij koppelen je graag aan studenten Maritieme Techniek van de TU Delft. Zij zijn geen begeleiders, maar kunnen je wel helpen bij korte vragen en helpen je graag verder op weg.

Daarnaast wordt er op 8 november een ‘Meet your Peers’ event georganiseerd op Europort 2019 in Rotterdam. Tijdens dit event kun je kennis maken met andere deelnemers aan de wedstrijd en ontmoet je werknemers van leuke, innovatieve maritieme bedrijven. Een uitnodiging wordt nog toegezonden. Deelname is niet verplicht, maar kan je wel helpen om je profielwerkstuk naar een nog hoger niveau te brengen.

4. Lever je profielwerkstuk in en wacht op de beoordeling!

Alle binnengekomen profielwerkstukken worden beoordeeld in de periode april – juni 2020. Voor die tijd dien je jouw profielwerkstuk dus in te leveren. Je kunt het verslag / rapport / logboek aanleveren in pdf naar garos@maritimetechnology.nl. Heb je een model gemaakt, dan ontvangen we ook graag wat foto’s en/of een filmpje.

Wil je meer weten over de jury en beoordeling, klik dan hier.