Laden

Doe mee aan de Profielwerkstukkenwedstrijd!

Doe jij met je profielwerkstuk onderzoek naar innovaties voor digitale systemen, energiezuinige transportmogelijkheden of de toekomst van technische beroepen? Dan maak je kans op grote prijzen, als jij je aanmeldt voor de Maritime & Mainport Profielwerkstukkenwedstrijd 2024-2025!

Prijzen

De beste vier profielwerkstukken ontvangen een geldbedrag.

  • 1e prijs: €3000,-
  • 2e prijs: €2000,-
  • 3e prijs: €1250,-
  • 4e prijs: €750,-

Als je met meerdere personen deelneemt, moeten jullie het geldbedrag delen.

Wat moet je doen?

1. Check of je voldoet aan de voorwaarden

2. Vul het aanmeldformulier in. De gegevens die je hier invult gebruiken wij alleen voor correspondentie rondom de Maritime & Mainport Profielwerkstukkenwedstrijd. Je krijgt hiervan een automatische e-mail ter bevestiging.

3. Maak gebruik van het bonusprogramma. Heb je hulp nodig bij het schrijven van je profielwerkstuk of wil je meer weten? Wij kunnen je koppelen aan een student die meer van jouw onderwerp af weet. Zij zijn geen begeleiders, maar kunnen je wel helpen bij korte vragen en helpen je graag verder op weg.

Daarnaast organiseren wij in het najaar een ‘Meet your Peers’ event. Hier maak je kennis met de andere deelnemers en ontmoet je werknemers van leuke, innovatieve bedrijven die een koppeling hebben met jouw onderwerp. Deze editie organiseren we het Meet Your Peers event op de Europort vakbeurs in Rotterdam Ahoy. Als jij je inschrijft voor de wedstrijd, ontvang je hier meer informatie over. Deelname is niet verplicht, maar kan je wel helpen om je profielwerkstuk naar een hoger niveau te tillen.

4. Lever je profielwerkstuk in en wacht op beoordeling. Alle binnengekomen profielwerkstukken worden beoordeeld in de periode april – juni 2025. Voor die tijd die je jouw profielwerkstuk in te leveren. Je kunt het verslag/rapport/logboek aanleveren in .pdf per mail. Heb je een model gemaakt, dan ontvangen we ook graag foto’s en/of een filmpje. We stellen je per e-mail op de hoogte van de precieze inleverdatum en van het inleveradres.

 

Naar het aanmeldformulier voor de Maritime & Mainport Profielwerkstukkenwedstrijd 2024-2025