Laden

Achtergrond

De profielwerkstukkenwedstrijd wordt in het schooljaar 2022 – 2023 voor de zevende keer georganiseerd. Er zijn zes thema’s, die passen bij de maritieme sector of de mainport. 

Initiatiefnemers

De Maritime & Mainport Profielwerkstukkenwedstrijd 2021 – 2022 wordt georganiseerd door:

De wedstrijd wordt georganiseerd in opdracht van NISS (Stichting Ondersteuningsfonds Nationaal Instituut voor de Scheepvaart en Scheepsbouw) en de organisatie wordt ondersteund door Netherlands Maritime Technology, de branchevereniging voor scheepswerven, maritieme toeleveranciers en dienstverleners.

Ontdek of jouw toekomst ligt in de maritieme sector, haven en/of industrie

Met de Maritime & Mainport Profielwerkstukkenwedstrijd beogen wij scholieren op het havo/vwo te enthousiasmeren voor de maritieme sector en de haven & industrie. Maak kennis met deze inspirerende wereld, en je wilt er meer over weten. Grote schepen, zeecontainers, digitale systemen en enorme fabrieken; je vindt er van alles. En dat alles is ook nog eens essentieel voor de wereldeconomie.

Jouw onderzoek kan de maritieme sector en/of de haven & industrie helpen zich te verbeteren en te innoveren. De beste profielwerkstukken worden ook daadwerkelijk voorgelegd aan bedrijven die hier echt iets mee kunnen. Jij wilt hen toch ook helpen? En natuurlijk die eerste prijs in de wacht slepen!

Naar het aanmeldformulier voor de Maritime & Mainport Profielwerkstukkenwedstrijd 2021-2022