Laden

Ambassadeur worden voor scholen of bedrijven

De social media banners van de profielwerkstukkenwedstrijd kan je hieronder via de knoppen dowloaden!


Doe jij mee aan de wedstrijd en wil je ook jouw vrienden en klasgenoten attenderen op de wedstrijd? Of deel je onze ambitie om jongeren kennis te laten maken met de haven, industrie en maritieme sector? Word dan ambassadeur van de Maritime & Mainport Profielwerkstukkenwedstrijd. 

Waarom ambassadeur worden?

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die de profielwerkstukkenwedstrijd wereldkundig willen maken. Dat kan voor iedereen vanuit een ander oogpunt zijn. Het is in ieder geval belangrijk dat je het woord verspreidt, want we willen natuurlijk zo veel mogelijk aanmeldingen. Hoe meer aanmeldingen, hoe meer jongeren nadenken over vraagstukken die spelen in de haven, industrie en maritieme sector.

Kun jij je vinden in één van de onderstaande redenen om ambassadeur te worden?

  • Jij hebt een hart voor de haven, industrie en/of maritieme sector en helpt graag mee aan het enthousiasmeren van mensen voor deze branches.
  • Je werkt zelf in de haven, industrie of maritieme sector of hebt hier altijd gewerkt en wil dat iedereen weet hoe tof het is om hier te werken. Als we een jongere doelgroep hierop attent maken, kiezen zij misschien wel voor een vervolgopleiding waarmee ze ook hier kunnen werken.
  • Jij doet zelf mee met de profielwerkstukkenwedstrijd en je wilt je vrienden en glasgenoten ook de kans geven om mee te doen.
  • Je bent docent en/of je begeleidt havisten en vwo’ers met hun profielwerkstuk. Maak jouw scholieren attent op de wedstrijd en geef hen de kans om een mooie geldprijs te winnen met hun werkstuk.

Zegt het voort!

Wat doe je als ambassadeur?

Als ambassadeur promoot je de Maritime & Mainport Profielwerkstukkenwedstrijd, omdat jij het belangrijk vindt om jongeren te enthousiasmeren voor de haven, industrie en maritieme sector. Of om wat voor reden dan ook. Dit kun je doen op je eigen manier. Een aantal voorbeelden:

  • Vertel iedereen die je kent over de wedstrijd. De meest makkelijke manier!
  • Breng de wedstrijd onder de aandacht via groepsapps of via je persoonlijke social mediapagina. Maak bijvoorbeeld een leuke TikTok!
  • Plaats een oproepje op het intranet van jouw school.
  • Maak een poster of flyer en verspreid deze, bijvoorbeeld op school of bij je sportclub.
Hoe word ik ambassadeur?

Gewoon door één van de bovenstaande dingen te doen! Iedereen kan meedoen. 

Heb je vragen over het ambassadeurschap? Stel ze via pws@watertalent.nl.